Buď ambasádorom Best English!

14. júna 2022

Prečo sa stať ambasádorom Best English?

Rád by si zlepšil svoju angličtinu a tým získal ďalšie životné skúsenosti či zdolal svoje životné výzvy? Si ochotný na sebe zapracovať a vystúpiť zo svojej komfortnej zóny? Zažiť niečo nové a špeciálne?

Ponúkame ti pomocnú ruku alebo skôr ruky nášho personálu, naše vlastné a jedinečné know-how, aby si tieto svoje ciele dosiahol a naučil sa za rok plynule po anglicky!

Čo znamená byť ambasádorom?

Znamená to jednoducho sa stať našim študentom a šíriť dobré meno a povedomie našej školy. Budeš nás označovať, chodiť na hodiny, písať si úlohy a hlavne veľa komunikovať a trénovať počas hodín. Ukazovať, ako prebieha tvoje štúdium v Best English a šíriť svoje skúsenosti a progres prostredníctvom svojich vlastných kanálov. Či už na YouTube, Instagrame, Facebooku, alebo ústne medzi svojimi kamošmi a známimi.
Tvoje príspevky budeme radi zdieľať na našich sociálnych sieťach. Očakávame však pravidelnú a kvalitnú spoluprácu cez kreatívne posty, stories, videá, reels alebo hodnotenie. Zapojiť sa môžeš aj do písania nášho blogu.

Výhody pre teba

Celé štúdium budeš mat bezplatne zadarmo. Od úrovne, na ktorej sa momentálne nachádzaš, až po našu poslednú úroveň. Celý postup ti naplánujeme. Dostaneš úplnú asistenciu nášho personálu – od vstupného testu, až po každého učiteľa, ktorý ťa bude sprevádzať na kurze.

Podmienky spolupráce

Rozhodol si sa zlepšiť svoj život, a teda aj úroveň svojej angličtiny? Máš väčšiu a aktívnu základňu sledovateľov (10 000+) a vieš s nimi pracovať? Máš chuť tvoriť kreatívne fotky a videá s tvojím postupom a progresom z kurzov v Best English? Ukázať a vyzdvihnúť, ako prebiehajú kurzy, a uverejňovať ich na svojich sieťach? Tak si práve splnil naše podmienky!

Ako sa k nám pridať?

Napíš nám mail na marketing@bestenglish.sk, do mailu uveď sociálne siete a svoje meno/nick, na ktorých sa prezentuješ a napíš nám v krátkosti, prečo práve ty by si bol ten pravý ambasádor pre nás! Potom už len počkaj na našu odpoveď.

Prihlásiť sa môžete do 31.7.2022