Čo o nás povedali naši študenti

23. marca 2018

Prečítajte si nasledujúce vyjadrenia študentov, ktorí ukončili naše kurzy angličtiny v Best English. Splnil kurz ich očakávania? Ako sa im páčil spôsob výučby? Čo povedali o atmosfére na hodinách? Ak ste zvedaví, čítajte ďalej 🙂

 

Oveľa lepšie, ako som očakávala

Bolo to oveľa lepšie, ako som očakávala. Forma, akou sa vyučuje v Best English, má naozaj niečo do seba. Každá hodina bola zábavná a dokonca som sa vždy odreagovala od pracovných myšlienok. Konverzácie v dvojiciach z nás urobili nielen spolužiakov, ale aj kamarátov. Prihlásiť sa na tento kurz bolo správne rozhodnutie a určite chcem pokračovať ďalej. Už po jednom kurze cítim na sebe výsledky v rozprávaní po anglicky. Dobre to robíte! 🙂

Mária, INT1

 

Kurz bol super!

Naučila som sa tu ďalšie nové veci. Na hodinách bolo veľa zábavy a smiechu. Ako kolektív sme boli tiež super. Toto bol môj posledný kurz; túto školu som navštevovala od B3 a za ten čas som sa v angličtine veľmi zlepšila. Už nemám problém dorozumieť sa po anglicky. Spoznala som tu tiež skvelých ľudí, s ktorými zostanem v kontakte aj po kurze. Veľké ďakujem patrí aj nášmu učiteľovi Edovi. Za školou mi bude veľmi smutno a odchádzam odtiaľto s dobrým pocitom. Thank you Best English !

Lucia, INT4

 

Plne sa stotožňujem so spôsobom výučby

Na ukážkovej hodine sa mi veľmi páčilo. Plne sa stotožňujem so spôsobom výučby. Keď chceme rozprávať po anglicky, musíme po anglicky veľa rozprávať. A nebáť sa, že niekde urobíme chybu. Veľakrát odvaha je tá, ktorá nám bráni naučiť sa rozprávať po anglicky. Pri konverzácii je dôležité mať za partnerov približne rovnakú úroveň angličtiny. Veľa slovíčok som sa naučil od svojich spolužiakov. Tiež je veľmi dôležité predstavovať si slovíčka, keď sa ich učíme a následne ich používať vo viacerých vetách; tak si to dokonale precvičíme.

Jozef, INT1

 

Najlepšia jazykovka, akú som kedy navštevoval

S Best English som spokojný. Je to určite najlepšia jazykovka, akú som kedy navštevoval (celkovo ich bolo 7), aj keď vždy je čo zlepšovať. Učiteľ bol super! Vždy, keď bolo niečo niekomu nejasné, nemal problém vysvetliť. Celkovo celý kurz bol vedený veľmi zábavnou formou, inou, ako je zvykom v iných jazykových školách, k čomu prispel aj veľmi príjemný kolektív.

Adam, INT1

 

Prihlás sa aj ty na ukážkovú hodinu zdarma a urob si SVOJ NÁZOR na Best English.