Skvelý doplnok k štúdiu

27. februára 2020

Milí študenti! Chcete podporiť svoj pokrok v angličtine a získať väčšiu istotu? Využite našu knižnicu zadarmo!

Skvelý alebo nutný doplnok ku kurzu?

Dochádzate pravidelne na kurz, na hodinách poctivo trénujete, píšete domáce úlohy a stále máte pocit, že to ešte nie je 100% zažité?

Určite nie ste sami. Každý z nás je originál a máme rôzne podmienky v živote a teda potrebujeme rôzny čas na to, aby sme si látku zažili a získali v nej istotu. Každý sám ale môže svoju istotu výrazne podporiť čítaním a počúvaním.

Využite našu knižnicu a pravidelne si požičiavajte zjednodušené anglické knižky spolu s CD. Optimálne je začať s čítaním už od úrovne B2 / B3, ale vo vyšších úrovniach, ak nemáte angličtinu denne v práci, je doplnkové čítanie a počúvanie nutnosťou.

A ak už nejakú dobu neštudujete, je to skvelá možnosť, ako si angličtinu udržiavať.

Ako na to?

1. Zvoľte správnu úroveň! Knižnicu nájdete na recepcii. Na recepcii sa poraďte, aká úroveň je pre vás dobrá. Na začiatok si vyberte radšej nižšiu úroveň, nech vás hneď prvá knižka neodpáli. Vyberte si titul, ktorý sa vám páči a bude vás baviť.

2. Najprv si prečítajte celú knižku bez počúvania a v slovníku si objasnite slová, ktoré nepoznáte.

3. Potom si vypočujte CD a spolu s tým sledujte text v knihe.

4. Nakoniec si vypočujte CD už bez knihy. Toto môžete urobiť aj niekoľkokrát, pretože opakovanie je matka múdrosti a správna výslovnosť a intonácia sa vám tak priamo vryje do pamäti. 🙂

Práve teraz máme nové tituly v knižnici

Práve sme doplnili naše zásoby a v knižnici nájdete viac titulov. Môžete vyberať dobrodružné, romantické alebo i náučné knižky.

Takže neváhajte, príďte si požičať knižku s CD a podporte svoj pokrok v angličtine!

Pre ďalšie informácie volajte: 0948 798 158, alebo sa rovno zastavte 🙂

Tešíme sa na vás!