TOP 10 dôvodov prečo budeš milovať anglickú školu Best English

17. októbra 2018

Na konci kurzu ale aj počas kurzov študenti radi napíšu, čo sa naučili alebo v čom sa posunuli pri svojom štúdiu angličtiny. Každý jeden študent v angličtine hľadá niečo iné a aj niečo iné nájde. Rozhodla som sa vám teda napísať 10 najčastejšie sa opakujúcich vecí, ktoré nám študenti po kurze napíšu. Možno si tam nájdete aj niečo pre seba.

1. Priateľský prístup učiteľov
Príjemne sa cítiš tam, kde sa k tebe správajú ako k priateľovi. Rýchlo napredovať môžeš tam, kde sa cítiš dobre. Práve toto sa v Best English snažíme vytvoriť. Príjemný personál, ktorý chce byť pre svojich študentov príkladom, motiváciou a priateľom v oblasti angličtiny.

 

2. Úsilie učiteľov
Veľa študentov píše, že vidí záujem učiteľov na tom, aby sa posúvali ďalej. Majú pocit záujmu. Učenie nie je len o vyučovaní. Učitelia v Best English ti odporučia, ktoré knižky čítať, v škole je knižnica. Taktiež ti povedia aké filmy by si si mal pozrieť, alebo kam môžeš ísť bezplatne konverzovať po anglicky.

 

3. Dobrá investícia
V Best English budeš mať pocit vyváženej hodnoty, ktorú dávaš a dostávaš. Kurz je podľa našich študentov „výborne strávený čas a dobre investované peniaze“. Mnoho z nich napreduje do ďalších z 11 možných úrovní. Ak by kurzy nepovažovali za dobrú investíciu do svojho vzdelávania, nepokračovali by.

 

4. Veľa rozprávania a precvičovania
Na kurzoch sa veľa rozpráva. Rada používam jedno prirovnanie. Keď sa chceš naučiť lyžovať kúpiš si knihu o lyžovaní alebo pozeráš lyžovanie v TV? Nie, ideš na kopec a pustíš sa. Možno
padneš- no to je súčasťou učenia. To isté platí aj pre učenie sa angličtiny. Veľa študentov nám napísalo akí šťastní sú z toho, že cvičenia na hodinách sú praktické a nasmerované na rozhovorenie sa človeka v angličtine.

 

5. Získaš odvahu hovoriť
Čo je však najdôležitejšie je, že rozprávaním a precvičovaním naberáme odvahu. Odvahu prehovoriť po anglicky – čoho sa dnes veľmi veľa ľudí obáva. Ako napísala naša študentka
Evka – konečne sa „odbrzdila“.

 

6. Zrýchlenie reakcií a zlepšenie výslovnosti v angličtine
Tým, že sa veľa komunikuje, sa samozrejme zlepšuje aj tvoja výslovnosť a rýchlosť, akou odpovedáš. Učiteľ môže slovíčko zopakovať veľa krát. No ak ho študent potom po ňom nahlas nezopakuje a nepoužije ho, tak ho ani v praxi nebude používať. Študenti hovoria, že sa boja niečo povedať, lebo nevedia ako to vysloviť. Toho sa vieme zbaviť, keď komunikujeme nahlas.

 

7. Tvorivosť a interaktívne hodiny
Na hodinách sa určite nudiť nebudeš. Pracuješ v pároch, hovoríš 80percent hodiny a tvoríš. Aktívne využívaš to, čo sa učíš, a potom to vieš použiť v praxi. Mnoho študentov má rado konverzáciu na rôzne témy. Veľa z nich si musí najprv zvyknúť, lebo to doteraz nerobili, ale nakoniec si tvorivé témy veľmi obľúbia. Radi sa navzájom počúvajú a tým sa tiež učia.

8. Ľahkosť a jednoduchosť učenia
Metóda vyučovania nemusí byť zložitá na to, aby bola účinná. Práve naopak. V jednoduchosti je často krása. Keď sa jazyk naučia malé deti len odpočúvaním a opakovaním, tak to zvládneme aj my, dospelí. Len z toho nerobme vedu o kozmických lodiach.

 

9. Mať čas sa venovať sebe a pracovať na sebe
Podľa našich študentov budeš mať čas si nájsť čas sám pre seba. Človek si neustále hovorí, že by mal urobiť niečo pre seba. No nakoniec bohužiaľ často zostane pri denných rutinách a nepustí sa do toho, do čoho by naozaj chcel. Kurz v Best English ti dodá priestor na to, aby si sa nejaké obdobie venoval aj sebe a svojmu rozvíjaniu. Dodá ti radosť z vlastného pokroku vpred, ktorý uvidí a ocení nie len tvoj učiteľ a spolužiaci ale aj okolie. Čo človeku robí najväčšiu radosť?

 

10. „Učenie angličtiny s úsmevom a radosťou“
Nadpis posledného bodu je v úvodzovkách zámerne. Presne takto to napísal náš študentLukáš. Keď prišiel, v angličtine si veľmi neveril. Dnes tu s nami „spíkuje“ o sto šesť. A všetko s úsmevom na tvári.

Príď si vyskúšať ukážkovú hodinu

Nemusíš si nič priniesť. Trvá hodinu a pol. Zistíš ako učíme a prečo je to také super 🙂
Môžeš si otestovať svoju úroveň angličtiny a zoznámiš sa s našimi lektormi

Prihláška

zdarma