Vzdelávanie je to najdôležitejšie v živote

28. novembra 2018

Tvrdí to moja moderná mamina, moja babička a určite to tvrdila aj moja prababička. Vzdelanie skutočne je to najdôležitejšie v živote. Samozrejme teraz nehovorím o tituloch ale o skutočných vedomostiach. Hovorím o schopnostiach, ktoré sú pre život praktické.

Znalosť angličtiny ti nikto nikdy nevezme

Hovorí sa, že ľudia zabúdajú no ja si to nemyslím. Často som v triede svedkom, že si študenti „pospomínajú“ na veci, ktoré sa učili pred 20timi a viac rokmi. Je to preto, že kedže tie informácie nepouživali, tak sa  posunuli hlbšie do pamäte. To však neznamená, že tam nie sú alebo zmizli. Sú tam a dajú sa vytiahnuť :-). Stačí iba hlavu opať začať trénovať.

Hlavu treba cvičiť

Preto sme pre našich študentov pripravili akciu „Kúp si 3 kurzy a jeden dostaneš zadarmo“. Vieme aký je rozdiel medzi študentom, ktorý hlavu cvičí jednu úroveň v porovnaní s dlhodobým štúdiom. Chceli by sme všetkých študentov podporiť v tom, aby študovali čo najdlhšie. Čim viac sa hlava cvičí o to lepšie sa to do nej dostane. Je to ako s bicyklom. Ak na ňom trénujete mesiac, tak po 10 rokoch budeme mať z neho strach. Ale ak na ňom trénujete 5 rokov tak aj prestávka 15 rokov nič nezmení na vašej schopnosti bicyklovať.

7 najčastejších otázok pred kurzom

Ak som ťa teraz trochu namotivovala, som rada. Prikladám teda ešte 7 najčastejších otázok, ktoré sa naši študenti pýtajú pred nástupom na kurz. Mnohé z nich nájdeš aj v sekcii Časté otázky na našom webe.

  1. Čo keď neviem svoju úroveň? Tak sa k nám jednoducho prihlás na rozraďovací test. Najlepšie je ak skontaktuješ nášho študijného poradcu a dohodneš sa priamo s ním. Kontakt je michal@bestenglish.sk alebo kurzy@bestenglish.sk alebo telefonicky 0915 064 864,
  2. Kedy môžem začať? Kurzy za začínajú neustále. Po tom ako zistíme tvoju presnú úroveň angličtiny ti študijný poradca ukáže aj rozpis kurzov a vyberiete pre teba najlepšiu variantu.
  3. Koľko stojí kurz?  Hodina angličtiny u nás stojí medzi 5-8 eur. Bude trochu záležať na kurze, ktorý si vyberieš a taktiež na tom, aké zľavové balíčky využiješ. Priemerná úroveň však má okolo 60hodín, takže celý kurz stojí od 300 do 500eur.
  4. Ako sa zapísať? Skontaktuj nášho študijného poradcu, ako som písala vyššie.
  5. Aká je intenzita kurzov?  Sme intenzívna škola a vieme to. Aj preto si nás mnohí študenti volia. Chcú sa naučiť intenzívne a zároveň efektívne. Najčastejšie vyučujeme 12 vyučovacích hodín do týždňa.
  6. Aké sú časy kurzov?  Kurzy otvárame v ranných časoch od 8:00 alebo večerné od 17:00.
  7. Môžem kurz kúpiť pre niekoho iného? Samozrejme. Nie je problém predplatiť kurz niekomu inému, ktorý kurz absolvuje neskôr. Keď sa kurz rozhodne absolvovať, tak sa príde rozradiť do úrovne a už sa postupuje ako som popísala vyššie.

Čo hovoria o našich kurzoch?

„Chodila som na mnohé jazykové školy, ale v žiadnej som sa za tak krátky čas, nenaučila rozdiely v časoch. Čas v angličtine mi robil veľký problém ako aj konverzácie.

Best English je dobrá v tom, že sme neustále ponorení v angličtine. Keď nie som na hodine píšem doma úlohy. Keď som na angličtine (hodine) konverzujeme a precvičujeme výslovnosť. Po anglicky sa mi už aj sníva!!!“ – Dominika B.

Ak by ti na um prišla ešte nejaká ďalšia otázka, neváhaj nás kontaktovať na info@bestenglish.sk alebo telefonicky na 0948 798 158.

Lenka