Čo o nás prezradili naši študenti?

27. februára 2018

Možno si kladiete otázku, aké asi kurzy angličtiny v Best English sú, a ako to vnímajú tí, čo už u nás boli. Prečítajte si, čo o nás prezradili naši študenti.

 

Best English nie je obyčajná jazykovka

Keďže teraz môžem porovnávať, tak zodpovedne môžem prehlásiť, že Best English nie je obyčajná jazykovka. Len vďaka vám som sa posunul v angličtine do levelu, že viem povedať čo chcem a komunikujem relatívne v pohode…a iba u vás som mal pocit, že vám na mne, ako študentovi, záleží. A ešte som zistil, že do Best English chodia úplne iní ľudia ako na bežné kurzy v jazykovkách. Je to asi aj tou cenou, ktorá je naoko vysoká. Ale vyselektuje skutočný záujem. No a makaaaaaaačkáááááá. Ale bez práce nie sú koláče!

Johny, rok po ukončení Int4

 

Doteraz sa toho držím…

Pred Best English som navštívila zopár jazykových kurzov a bola som znechutená z toho, ako mi tá anglina nejde, nudila som sa tam a tým pádom som bola myšlienkami úplne inde. Až pokiaľ som nenarazila na vás. Úprimne ti poviem, že cena mi prišla vtedy vysoká
v porovnaní s ostatnými kurzami ale jednoznačne a stále tvrdím, že to boli najlepšie investované peniaze do mňa a urobila by som to znova.

Najviac som sa naučila a chodila som tam s radosťou a bavilo ma to. Doteraz z toho ťažím. Teraz žijem v Londýne a keď sa niečo nové učím, tak sa učím podľa vášho štýlu :-). Mala som takú potrebu ti napísať a povedať, že naozaj robíte dobrú prácu a teším sa, že sa vám darí. Ak sa ma aj niekto z BA pýta, aký kurz, tak odporúčam jednoznačne vás.

Zuzka, B4

 

Nové slovíčka, frázy a nezabudnúť ich

Int4 bol najveselejší spôsob (aj najľahší a najlepší) ako sa naozaj naučiť nové slovíčka, frázy a nezabudnúť ich. Škoda, že existujú ešte aj iné slová, ktoré sme nestihli. Mala som však pocit, že už viem všetko; záber bol ozaj široký a užitočný. Kolektív mladých ľudí bol len plus.

Anna, Int4

 

Kebyže sa učím všetko ako v Best English, bola by som mega múdra!

Po prvom kurze som musela všetko pochváliť (resp.vychváliť – inak to nešlo) a teraz po kurze Int2 by som mohla moje slová zopakovať. Kebyže sa učím všetko vo svojom živote takto, ako to robí Best English, tak by som bola mega múdra + asi najšťastnejší človek na svete. Tým som chcela povedať, že na každú hodinu som sa maximálne tešila, lebo boli vždy zaujímavé a čas ušiel ako nič (niekedy aj málo bolo). Naučila som sa neskutočne veľa praktických vecí, ktoré mi chýbali v mojom vyjadrovaní. A chcem ešte viac. Teším sa ďalší kurz. Ďakujem.

Danka, Int2

 

Obohatenie mojho jazyka aj života

Hello everybody, bolo to úžasné! Naučila som sa veľa nových vecí. Prišlo mi to všetko veľmi rýchlo. Mala som opäť tú the best teacherku. Bolo to obohatenie mojho jazyka aj môjho života celkovo.

Katarína, Int2

Prihlás sa aj ty na ukážkovú hodinu zdarma a urob si SVOJ NÁZOR na Best English.